Kurikan Vesihuolto Oy

30.8.2022

PÄIVYSTYS PUHELIN VASTAA VIKAILMOITUKSIIN VIRKA-AJAN ULKOPUOLELLA 15:30-7:00 

 PUH. 050 413 0310

 

Häiriötilanteiden tekstiviestipalvelu on otettu käyttöön

Olemme ottaneet käyttöön häiriötilanteiden tekstiviestipalvelun. Häiriötiedotteita pyritään lähettämään aina ennen suunniteltuja vesikatkoja, jotta pystyt varautumaan niihin. Joskus vesikatko voi yllättää myös meidän, jolloin viestiä ei välttämättä ole tullut. Yllättävissäkin tilanteissa pyrimme tiedottamaan asiakkaita.

 

Lähetämme tekstiviestin automaattisesti yli 16-vuotiaille asukkaille, joiden puhelinnumero ja osoite on julkinen. Huomioithan, että emme saa osoitetta operaattorilta, vaikka puhelinnumero on julkinen, mutta osoitetta ei löydy esimerkiksi numerotiedustelun kautta. Häiriötiedotteet näkyvät myös meidän nettisivuilla ja nettisivuilla on näkyvissä myös häiriökartta.

 

Jos sinulla on käytössäsi työ- tai salaisen liittymän puhelinnumero, on sinun rekisteröitävä puhelinnumerosi, jotta voit saada tekstiviestit. Myös vuokra- tai vapaa-ajan asunnon, kesämökin tai vst. omistaja voi rekisteröidä puhelinnumeronsa siihen osoitteeseen, mikäli vakituinen kotiosoite on muualla. Häiriöviestien tilauksen ja rekisteröinnin järjestelmään voit tehdä täältä tai häiriötiedotteet välilehden kautta.

 

Tekstiviestien lähetyspalvelun tuottaa ohjelmistoyritys Blue Idea ApS Finland Branch, y-tunnus 3229743-5. Blue Idean yleisen tiedotteen asiasta voit ladata tästä.

 

Meillä asiasta lisätietoja antaa Sara Rantamäki, 0445502647.