Tule meille töihin!

Etsimme vesihuollon asentajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen ja ammattimiestä määräaikaiseen työsuhteeseen.

 

 

Asentajan työtehtävät käsittävät mm. vesihuoltoverkostojen kunnossapitotehtäviä, liitostöitä ja pienehköjä uudisrakentamisia sekä ylläpito- ja huoltotehtäviä kaikilla vesihuoltoalan sektoreilla.

 

Ammattimiehen työtehtävät käsittävät mm. ylläpito- ja huoltotehtäviä jätevedenpumppaamoilla ja jätevedenpuhdistamoilla ja kunnossapitotehtäviä jätevesiverkostossa. Haemme ammattimiestä määräaikaisesti 31.8.2023 asti.

 

Edellytämme hakijoilta tehtävään soveltuvaa toisen asteen koulutusta, esimerkiksi LVI-, sähkö- tai muu soveltuva ala, tai työkokemusta. Hakijalla ei tarvitse olla vesihuoltoalan työkokemusta, mutta se katsotaan eduksi. Hyvällä asenteella ja tekemisellä työtehtävät tulevat kokemuksen myötä tutuiksi. Perehdytämme työntekijän tehtävään. Edellytämme hakijalta hyviä IT-valmiuksia.

 

Edellytämme hakijoilta henkilöauton (B) Ajokorttia.

 

Työssä sovelletaan AVAINTATES työehtosopimusta.

 

Katso tehtävä kohtaiset työpaikkailmoitukset tästä.

 

Lähetä hakemuksesi, palkkatoivomuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 30.9. klo 12 mennessä sähköpostilla juha.kotiranta@kurikka.fi ja sara.rantamaki@kurikka.fi. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Juha Kotiranta, 050 535 6424 tai käyttöinsinööri Sara Rantamäki, 044 550 2647. Yhteydenotto puhelimitse katsotaan eduksi.

 

Kurikan Vesihuolto Oy on 100 prosenttisesti Kurikan kaupungin omistama osakeyhtiö. Kurikan Vesihuolto Oy huolehtii talousveden tuotannosta ja jakelusta sekä jäteveden keräilystä ja käsittelystä Kurikan, Jalasjärven ja Jurvan toiminta-alueilla.